Ik wil een doel hebben en toekomstperspectief krijgen 

Positief naar de toekomst kijken, dat valt niet mee als je een aantal tegenslagen te verduren hebt gehad. Hoe krijg je er weer zin in? Hoe krijg je toekomstperspectief?

En als je moeilijk vindt om hulp te vragen, als je geen zingeving meer ervaart en je bent je toekomstperspectief kwijt, wat heb je dan nodig?

 

Wat is mijn doel? Nieuw perspectief krijgen!

De dingen een plaats geven, dat betekent dat je de gebeurtenissen aan het verwerken bent. Het verdriet is niet meer zo rauw als aan het begin. Misschien voel je al dat je door hulp te vragen bij deze tegenslag een sterker mens aan het worden bent. Als je dit hebt overleefd, kun jij alles aan.

 

Vooruit kijken 

Toekomstperspectief krijg je, als je weer vooruit durft te kijken. Als je zin krijgt om bepaalde dingen te ondernemen, als je mogelijkheden ziet aan de horizon. Belangrijk is om vervolgens de eerste stap te zetten. Deze stap hoef je niet alleen te zetten, samen gaan we kijken naar wat jij belangrijk vindt, waar jij voor gaat. Door dit op een creatieve manier te doen, kijk je op een andere manier naar jezelf en zal je nieuwe doelen ontdekken.

 

Luisteren naar je gevoel 

Heel goed dat je ziet dat een nieuw doel of nieuwe droom echt een troost kan zijn bij het verwerken van tegenslag. Dat alle tegenslagen kansen zijn is natuurlijk ontzettend cliché, maar wel een gezegde met een kern van waarheid. Gun jezelf de tijd om heel aandachtig te luisteren naar wat je voelt. Misschien kom je tot een verrassende ontdekking.

 

.

Wat kan Creatieve Beeldende Therapie voor jou betekenen? 

Tijdens creatieve therapie werken we met beeldende technieken en materialen. De opdrachten zorgen ervoor dat jij beter inzicht krijgt in wie jij bent, wat jij wil en hoe je dat met creatief werken kunt bereiken.

Het geeft steun, ontspanning en inzicht hoe jij omgaat met tegenslagen en wat jij nodig hebt om weer perspectief te krijgen in je leven.

 

Wil je meer weten over creatieve therapie of een afspraak maken? 

Natuurlijk mag jij mij mailen of bellen, mijn telefoonnummer en e-mailadres staan ook op de contactpagina.

 

Als je eerst wat meer over mij wilt weten, kijk dan op deze pagina: 'wie ben ik?'